De magie van Thailand & dingen om te zien en te doen

All, Blog Thailand, Centraal Thailand, Thailand, West Thailand

Het is niets anders dan de Thaise charme die Thailand tot een van de meest boeiende toeristische bestemmingen in Zuidoost-Azië maakt. Het land is in alle opzichten een Gouden Land en staat bekend om zijn gouden stranden, glimmende velden en des te meer om de enorme schatten die onder de oppervlakte van het land liggen. En de Thaise charme bestaat niet alleen in de natuur. De magie die het land zo uitnodigend maakt, ligt in de rijke cultuur die er ademt en ook in de zielen die het land bewonen. Thailand is een bruisend handelscentrum en biedt ook immense zakelijke mogelijkheden voor de ambitieuze zakenman.

Met bossen die zo diep zijn als men zich kan voorstellen en wilde dieren waar je voor kunt vechten, is Thailand een ultieme reisbestemming voor elke natuurliefhebber of liefhebber van het wilde leven. Een bezoek waard is het Tarutao Marine National Park, een plek die bekend staat om de verbazingwekkende wilde dieren en natuurlijke rijkdom die er bewaard wordt. De dichte bossen en diepe wouden spreken ook de fantasieën van avonturiers aan. Chiang Mai in Thailand biedt ongelooflijk opwindende trekkings en is de plek waar liefhebbers van avontuur op hun wenken worden bediend. Terwijl men een trektocht kan ondernemen in de bossen of de bergen in, kunnen de meer ambitieuze en enthousiaste liefhebbers het beste vinden in olifant rijden en bamboe rafting.

Thailand is geen nieuw land, het is zo oud als de geschiedenis zelf. Het is dit lange levende verleden dat een kleurrijke cultuur naar het land heeft gebracht. Wat je gewoon niet kunt missen in Thailand is de aanwezigheid van een groot aantal tempels. Ruïnes van oude tempels, heiligdommen en paleizen daterend uit de Bronstijd stippelen het landschap van Thailand uit. De verschillende architectonische stijlen en ontwerpen laten zien hoe de cultuur zich in Thailand heeft ontwikkeld. De bouwwerken zijn gewoon een lust voor het oog en een enorme schat voor liefhebbers van erfgoed. Als u deze verbazingwekkende bouwwerken van dichtbij bestudeert, kunt u een reis door de tijd maken. Chiang Mai is een plaats waar u de eeuwenoude Thaise cultuur van dichtbij kunt meemaken.

Maar alle schoonheid en opwinding van Thailand leeft in de exotische stranden en eilanden waar het land mee gezegend is. De Thaise stranden behoren tot de beste stranden ter wereld en zijn gewoonweg verbazingwekkend met helder water, zilverkleurig zand en een overvloed aan zonneschijn. Phuket staat bekend om zijn prachtige stranden en de Portugese geest die hier nog steeds leeft. Op deze exotische stranden vindt u ook enkele van de beste hotels. Met veel mogelijkheden voor watersporten, vinden sportliefhebbers een overvloed aan diensten aangeboden om water-gebonden activiteiten te vergemakkelijken. De wateren hier zijn het beste om te duiken en te snorkelen. Zelfs amateurs kunnen hier de gekste dingen doen. Pattaya is de plaats voor alle liefhebbers van avontuur. Met tal van leuke activiteiten zoals duiken, snorkelen en zwemmen, zorgt Pattaya ervoor dat u veel te doen heeft.

Thailand is meegegaan met de wereld en heeft ervoor gezorgd dat het alles heeft waar een toerist van droomt in zijn droomvakantie. Als de zon ondergaat, gloeit deze heldere plaats met lichten en dreunen van een onovertroffen nachtleven. In Bangkok vindt u een aantal van de meest trendy clubs met de beste muziek om uw dag goed te beginnen. De hoofdstad verandert volledig in een plaats voor de jeugd en de jongeren van hart en organiseert een aantal werkelijk fenomenale evenementen en duizelingwekkende Full Moon Parties.

Thailand, een van de beste plaatsen ter wereld om een ontspannen en verjongde vakantie door te brengen, verjongt u niet alleen met zijn schoonheid en pracht, maar ook met de vele kuuroorden van wereldklasse die het te bieden heeft. Spa-behandelingen, yoga, reiki en pranic healing zijn enkele van de verjongende therapieën die men kan krijgen van bekende deskundigen in Thailand. Thailand kan ook wonderen doen voor uw gezondheid. Als belangrijke gezondheidsbestemming bieden Thaise remedies een natuurlijke genezing voor veel kwalen die elders bijna ongeneeslijk zijn.

Vind ook de beste accommodatiemogelijkheden in Thailand. De plaats heeft een resort of een hotel voor uw keuze. Denk aan weelde of aan zuinigheid, aan stijl of aan sfeer, Thailand heeft een resort of een hotel voor elke behoefte en keuze. Met de beste hotel eigenschappen van wereldberoemde groepen en lokale kuuroorden en andere economie hotels, is dit een plek die zowat iedereen zich thuis kan laten voelen.

Thailand is veel meer dan alleen maar stranden en tempels, het is een wereld van alles wat charismatisch en betoverend is. Een plaats waar schoonheid en cultuur nooit ophouden, een plaats die al zijn bezoekers oneindig intrigeert, Thailand zal altijd een vakantiedroom zijn

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *