Een gids om een reis voor te bereiden en uw vakantie door te brengen in Thailand

All, Blog Thailand, Centraal Thailand, Thailand, West Thailand

Toen ik bijna tien jaar geleden naar Texas ging, stelden de mensen die ik ontmoette graag dezelfde vraag toen ze ontdekten dat ik Thai was: “Rijden Thaise mensen nog steeds op olifanten naar school?” Ik was stomverbaasd. Ik had het echt nooit eerder verwacht. Als iemand die in Bangkok is geboren en opgegroeid, zag ik olifanten alleen in dierentuinen, parken en heiligdommen. Maar ja, wie kan het niet-Thais kwalijk nemen als de Tourism Authority of Thailand graag video’s promoot van stranden, bergen, en mensen die op olifanten rijden.

Thailand heeft veel meer dan dat, en toeristen komen hier voor verschillende doeleinden. Sommigen willen mooie stranden zien. Sommigen willen van het nachtleven genieten. Sommigen willen Thais eten proberen. Sommigen willen cultuur zien. Sommigen willen winkelen. Sommigen komen om te fietsen en te trekken. En sommigen komen alleen om echte Muay Thai gevechten te zien.

Om u te helpen uw reis naar Thailand voor te bereiden, zal deze gids u laten zien wat u moet weten om hier op vakantie te gaan. U zult leren hoe u zich moet voorbereiden voordat u gaat vliegen, hoe u moet pendelen, wat u moet doen, en waar u heen moet gaan als u hier bent. Tips en trucs om veilig te blijven vind je ook in deze gids.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *