Hoe duik je in Thailand?

Blog Thailand

Als je van plan bent om op de Similan-eilanden en de Surin-eilanden te duiken, is de beste manier om een ​​liveaboard te nemen. Ik gebruik deze website meestal om van tevoren mijn Liveaboards in Thailand te boeken, omdat ze meestal de laagste tarieven hebben die ik vind. Ik vind het leuk omdat ze een eenvoudig boekingssysteem hebben.

 

De cruise duurt van 4 dagen tot 2 weken als je op de twee archipels wilt duiken. De meeste liveaboards starten in Phuket of Khao Lak. U kunt ook een dagtocht naar de eilanden maken, maar u proeft maar een klein voorproefje van het aanbod.

 

Andere bestemmingen zoals Krabi, Ko Tao, Kho Phi Phi, Koh Lanta en Phuket kunnen worden gedoken op een kustbasis met lokale duikcentra. Je zult ook veel duikresorts vinden die all-inclusive pakketten aanbieden.

 

Sommige duikcentra hebben twijfelachtige veiligheidsnormen en u moet uw duikoperator altijd zorgvuldig kiezen. Het beste is om rond te lopen en vragen te stellen aan verschillende duikcentra om te zien bij welke je je het prettigst voelt. Het is beter om een ​​beetje extra te betalen, maar om aan de veilige kant te duiken, vooral als je er bent voor duikcursussen.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *