Scuba Duiken in Phuket: Echt plezier samen met leren

All, Blog Thailand, Centraal Thailand, Duiken Thailand, Thailand, West Thailand

Scuba Diving – het is een van de avonturen waarvan een groot aantal mensen over de hele wereld ten minste eenmaal in hun leven willen genieten. In het water ademen en genieten van het onderwaterleven is ongetwijfeld een geweldige ervaring op zich. Bovendien is het ook goed voor de lichamelijke zowel als de geestelijke gezondheid.

Duiken wordt tegenwoordig in verschillende delen van de wereld steeds populairder, en het is een van de belangrijkste verlokkingen voor de reizigers. De provincie Phuket in Thailand is een geweldige bestemming voor duikliefhebbers. Het is ook een briljante toeristische plek voor de mensen van over de hele wereld. Maar, duiken Phuket heeft zijn eigen plaats zonder enige tweede gedachte. Er zijn een aantal prachtige duiklocaties beschikbaar op deze plaats, waar u kunt genieten van duiken. Enkele van de briljante duikplaatsen, waar u van dit prachtige avontuur kunt genieten, zijn:

Racha Eilanden: De Racha eilanden liggen voor de zuidpunt van Thailand. Dit is een van de twee grote eilanden, met kristalhelder water; daarom kunt u er grote dieren tegenkomen. Een klein eiland genaamd Racha Noi biedt een aantal prachtige waterlandschappen. Bovendien kunt u hier walvissen, haaien en mantaroggen tegenkomen.

Phi Phi Eilanden: Phi Phi eilanden worden verondersteld een van de meest prachtige dramatische locaties in de wereld te zijn. Het landschap aan de oppervlakte geeft zonder enige twijfel een fantasierijke ervaring aan de bezoekers. Dit zijn de zachte koralen, zwarte koralen, lange draderige zee zwepen, grote oranje gekleurde waaiers en er zijn vele andere soorten beschikbaar in de wateren van deze eilanden. Het geeft echt een hemelse ervaring als je onder de zee gaat op deze eilanden.

Koh Dok Mai: Dit is een klein eiland gelegen op de weg naar shark point vanuit Phuket. Het wordt verondersteld een van de beste wandduiken in het gebied te zijn. Dok Mai is eigenlijk een enorme kalksteen, die steil uit de zee oprijst. Terwijl u hier duikt, krijgt u de kans om enkele bewoners van Morey Eels te zien.

Patong Bay: Patong Bay is een van de beste toeristische plaatsen in Phuket, Thailand en het is ook perfect voor het scubaduiken in de natie. Prachtige wezens kunnen hier ook onder de zee worden waargenomen.

Koh Racha Noi: Het is een populaire duikplaats voor de ervaren duikers. Enorme onderwater rotsblokken kunnen worden aangetroffen in de schepen. De stromingen zijn vaak sterker in de diepte van de wateren. Enorme onderwater rotsblokken zijn de prominente attracties hier in de wateren van Racha Noi. Er is een goede kans om manta’s en walvissen te zien op deze site.

U hoeft zich geen zorgen te maken als u niet kunt scubaduiken, want u doet het onder begeleiding van een deskundige trainer. Trouwens, er zijn ook een aantal briljante duikcursussen in Phuket, die u elementaire of expert niveau opleidingen kunnen bieden.

Als u besloten hebt om de duikreis naar Phuket te regelen, dan kunt u die op verschillende online sites vinden. Deze online sites bieden de briljante pakketten aan de toeristen. Alle regelingen, zoals duiken, accommodatie, reizen worden gedaan door de online agenten.

Bovendien, een verscheidenheid van cursussen worden geleverd door deze bedrijven. Verschillende soorten cursussen zijn beschikbaar op deze sites, zoals avontuur duiker, geavanceerde open water duiker, reddingsduiker, master scuba duiker, specialiteiten, duik meesters en instructie ontwikkeling. Deze cursussen zijn niet alleen nuttig in het duiken ervaringen, maar zijn ook nuttig voor het bouwen van de prachtige carrière in het duiken. Met de hulp van deze cursussen, kunt u gaan in het mariene onderzoek, een duikinstructeur worden, of kan worden betrokken bij de reddingsoperaties en kan een aantal levens te redden.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *