Thailand Eiland het land van de glimlach wacht op u!

All, Thailand

Met een tropisch klimaat, prachtige stranden, en een unieke en diverse cultuur, Thailand is een must-see voor alle toeristen, jij en oud gelijk! Het wordt vaak “het gouden land” genoemd vanwege het toerisme en de export/import industrie.

Het koele seizoen in Thailand is rond november-februari, en met zijn lage luchtvochtigheid, heldere hemel en koele temperatuur, is het het beste seizoen om te bezoeken. De term “koel” is echter relatief, en het gemiddelde ligt tussen de 20 en 30 graden. Deze tijd van het jaar is het drukst, want het is het hoogseizoen voor toeristen, dus verwacht dat de populaire plekken vol zitten.

De hoofdstad van Thailand is Bangkok, en dat staat in schril contrast met de rustige dorpjes aan zee waar je aan denkt als Thailand wordt genoemd. Het is een soort metropool, compleet met gillend verkeer, enorme winkelcentra en de gevoeligheden van de meeste eerste-wereldlanden vermengd met een vrome benadering van het boeddhisme. Chiang Mai, Thaland’s eigen Bohemen, is waar de Thaise cultuur wordt tentoongesteld en onderwezen aan iedereen die het wil leren. Mae Hong Song is waar u bergketens vindt die ideaal zijn om te wandelen, met stupa bezaaide toppen en overblijfselen van de cultuur uit het post-steentijdperk. De kust is de thuisbasis van de kalkstenen eilanden van Ko Tao en Kho Phi Phi Don, bestaande uit enkele van de mooiste stranden in Thailand.

De cultuur in Thailand is een mengeling van Chinese, Laotiaanse, Birmese, Cambodjaanse en Indiaanse cultuur, en alle huidige tradities bevatten elementen van deze culturen in zich. De nationale godsdienst is het Theravada boeddhisme, en is een belangrijk onderdeel van de moderne Thaise cultuur. De officiële kalender in Thailand is gebaseerd op de oosterse versie van de Boeddhistische Era, die 543 jaar voorloopt op de westerse kalender. Zo is het huidige jaar in alle westerse landen AD 2010, maar in Thailand is het 2553 BE.

Mensen komen naar Thailand om te luieren op het witte zand of om te surfen op enkele van de beste golven ter wereld, en ze merken dat hun reis niet zozeer een vakantie is, maar eerder een levensveranderende ervaring die deel zal gaan uitmaken van hun dierbaarste herinneringen.

Marc schrijft over Vakantiepakketten naar Thailand, evenals diverse andere Vakantiepakketten van Zuid-Afrika

https://youtube.com/watch?v=vNQR3ixE8AE%3Fstart%3D5

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *