Thailand en het omliggende gebied zijn een van de meest fantastische cruisebestemmingen in de wereld

All, Blog Thailand, Centraal Thailand, Thailand, West Thailand

Wanneer mensen gewoonlijk lezen over reizen naar Thailand, lezen ze slechts over een deel van de magische reizen’ die u kunt maken, want er is zoveel te zien. Eén bezoek is zeker niet genoeg u zult steeds weer terug willen komen. Lees wat u kunt doen als u op Thailand cruises bent.

Als u dit artikel leest, zult u zich realiseren dat Thailand cruises heel anders zijn dan andere bestemmingen in de wereld, omdat er zoveel natuurlijke schoonheid is. Met sierlijke tempels, ansichtkaart stranden en luxe resorts. Dit zijn slechts een paar van de spectaculaire dingen die er te vinden zijn. Zulke natuurlijke schoonheid vindt u nergens anders.

Het zal niet altijd gemakkelijk zijn om de perfecte omgeving te vinden, want er zijn veel mensen die “aanbieden” en “beweren” dat ze de beste zijn. Daaronder beweert natuurlijk iedereen dat hij beter is dan de vorige! Hopelijk zul je door het lezen van dit artikel inzien waar je het beste terecht kunt.

Van al deze aanbiedingen op het internet gaat er echter niets boven het charteren van een eigen jacht met de bemanning er al op, dus eigenlijk heeft u geen zeilervaring nodig! Laten we nu eens afstappen van de saaie dingen en beginnen met het bespreken van de interessante dingen die beschikbaar zijn.

Bestemmingen!

OK nu verschillende regio’s die u kunt kiezen, tenzij natuurlijk u neemt een heel jaar uit waar door er is genoeg tijd om alle besproken plaatsen / bestemmingen in dit artikel te zien.

Ik heb hieronder een paar van de beste plaatsen om te bezoeken op een rijtje gezet:

Similans
Phang Nga Baai
Krabi
Phi Phi
Similans
Dus laten we eerst beginnen met de ultieme bestemming. Als u van plan bent om meer dan een week te reizen, zou ik u allereerst de Similans Eilanden aanraden. Dit is een groep eilanden aan de zuidwestkust van Thailand.

Wanneer u hier bent zult u snel tot het besef komen dat dit de beste duikwateren ter wereld zijn ze bestaan uit Ko Bon, Ko Bayu, Ko Similan, Ko Payu, Ko Miang (twee aangrenzende eilanden), Ko Payan, Ko Payang, en Ko Huyong. Onlangs werd het park uitgebreid met twee afgelegen eilanden, Ko Bon en Ko Tachai.

De Similans liggen 70 kilometer van Phang Nga stad. “Similan” is een Yawi woord dat “negen” betekent. Similan is een van de beroemdste duikplaatsen ter wereld. Je hebt veel geluk als je je reis hier begint!

U zult er echter voor moeten zorgen dat u uw trips naar de Similans NIET maakt tussen 15 mei en 1 november van elk jaar, omdat het Nationale park gedurende deze tijd gesloten is vanwege de weersomstandigheden. Gelieve niet te vergeten dat elk charter bedrijf dat charters probeert te “verkopen” of “aanbieden” in deze tijd van het jaar geen goede reputatie heeft omdat de weersomstandigheden dan niet goed zijn en het geen plezier zal zijn!

Phang Nga Baai

Bekend om zijn kalkstenen karsten en James Bond film (de man met het gouden pistool) is het Phang Nga baai gebied echt een van die plaatsen waar mensen over dromen, dit is echt een onvergetelijke ervaring want het is een vijf sterren manier om het te doen!

Het gevoel dat je op deze mystieke plek bent waar ooit een film een droom was! Voor de The Man With The Golden Gun locatie: Scaramanga’s schuilplaats: Khow-Ping-Kan, Phang Nga Bay, Thailand. U zult zich er werkelijk een keer voelen alsof u de steenrijke schurk bent in uw eigen privé hol, maar dan op een vijf sterren privé jacht!

U zult stoppen voor de lunch in privé baaien waar de cordon bleu chef de lunch van uw keuze zal bereiden. U kunt zelfs genieten van een heerlijke fles Champagne aan boord van het dek! Na de lunch kunt u met de tender naar een van de meer dan 50 privéstranden, waar u met uw vrienden en familie van de zon kunt genieten.

Cruises naar Phang Nga Bay kunnen variëren van een dagtocht tot een wekenlange vakantie, aangezien er zoveel verschillende onontdekte plaatsen in deze regio te bezoeken zijn. U zult het nooit druk hebben, aangezien er niet zoveel beschikbaar zijn in deze regio.

Krabi

Dit is een geweldige plek, met de meest populaire strand van Riley strand hier kunt u gaan duiken, snorkelen grot verkennen of aan land en genieten van rotsklimmen als sommige van jullie zijn gevoel energiek! Verder heb je het wereldklasse Rayavadee Krabi op Railay Beach, Ao Nang en Krabi.

Ik raad u aan uw lunch hier in de strandbar te nuttigen, want het is soms leuk om even op het droge te komen en uw jacht te bewonderen. Hier kunt u ook genieten van de meest fantastische zonsondergangen.

Phi Phi

Ik heb een van de beste tot het laatst bewaard. Eigenlijk de op één na beste in vergelijking met de Similans als duikbestemming. Dit is de betere optie als je maar zeg 4-5 dagen hebt. De Phi Phi eilanden zijn gelegen in Thailand tussen het grote eiland Phuket en de Andaman zee, (administratief deel van de provincie Krabi) cruises naar deze regio’s zijn adembenemend met een prachtig uitzicht om voor te sterven!

Phi Phi is het best bekend voor de film “The Beach” met Leonardo DiCaprio. echter per jacht zal u niet laten stranden! U heeft uw eigen privé paradijs aan boord terwijl de rest op oncomfortabele vissersboten en speedboten zit!

Tiger Marine Charter Markets, Shangani dat is een luxe, gloednieuwe 70ft (21,3m) zeilin

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *