Thailand Hotels – Enkele interessante feiten over Thailand Hotels

All, Blog Thailand, Centraal Thailand, Hotels Thailand

Het hoogste hotel is het Baiyoke Sky Hotel met 88 verdiepingen. Het Novotel Svarnabhumi Airport Hotel heeft de grootste lobby ter wereld. Het Imperial Queen’s Park Hotel heeft een van de grootste suites ter wereld, die een hele verdieping van een gebouw in beslag neemt. Het Ambassador City Jomtien Hotel in Pattaya heeft met 4.210 kamers de meeste kamers. Het oudste hotel in Thailand is het Oriental Hotel, gebouwd in 1876. Het Four Seasons Resort in Chiang Mai, heeft een van de meest ongelooflijke spa’s in de wereld. Reizigers die op zoek zijn naar een verstandige en comfortabele omgeving, The Peninsula wordt beschouwd als een van de beste all around hotels in Bangkok. Het Marriot Royal Garden Riverside Hotel is een van de enige resorthotels in Bangkok. Andaman White Beach Resort Phuket is misschien wel het beroemdste onbekende hotel. Dit is waar Leonardo DiCaprio’s film “The Beach” werd gefilmd. Een van de meest chique en obscure hotels is Indigo Pearl Hotel Phuket voor reizigers die van een unieke omgeving houden. Jonge, trendy en hippe reizigers zouden het Luxx Hotel in Silom, Bangkok moeten checken. Dit is een klein boutique stijl hotel voor de anonieme maar stijlvolle stadsavonturier.

Wanneer u naar China Town in Bangkok gaat, is het raadzaam dat u de mooiste accommodaties vindt om in bij te komen. Grand China Princess Hotel biedt een aantal van de meest exquise service beschikbaar in dit gebied. Voor degenen die graag een “avontuurlijke expeditie” willen beleven, is er het Four Seasons Tented Camp Golden Triangle. Dit hotel wordt verondersteld te herinneren aan de opiumhandel in het gebied tijdens de 19e eeuw. Als reizigers de Thaise cultuur van dichtbij willen meemaken, kunnen ze naar Joy’s House Chiang Mai gaan.

Er zijn vele uitstekende hotels in Thailand die superieure accommodatie, onberispelijke service, en een breed scala aan heerlijke gerechten bieden. Veel hotels in Thailand hebben congres- en vergaderfaciliteiten die zakenreizigers uitstekende voorzieningen bieden. Van hotels in het centrum van de stad, zoals Dusit Thani Bangkok, tot hotels in Pattaya, zoals Jomtien Thani Hotel, elk soort hotel is beschikbaar. Reizigers die een gemakkelijke toegang tot een luchthaven nodig hebben, kunnen verblijven in 13 Coins Airport Grand Resort in de buurt van Suvarnabhumi International Airport, of Amari Don Muang Bangkok Hotel naast Don Muang Domestic Airport. Vakantiegangers die naar Phuket gaan, kunnen Kalim Resort of Katathani Phuket Beach Resort overwegen. Honeymooners zouden hotels moeten overwegen die gratis nachten en andere specials aanbieden, zoals Kantary Bay, The Racha, en Kata Poolside Resort.

Pattaya hotels die uitstekende accommodatie bieden in een strandomgeving zijn Cosy Beach Hotel en Ravindra Beach Resort and Spa. Reizigers die op zoek zijn naar een luxueuze service in resortstijl in de buurt van de luchthaven Suvarnabhumi kunnen verblijven in Thong Ta Resort and Spa. Niet ver van Bangkok ligt de strandhavenstad Hua Hin. Reizigers kunnen de stad verlaten en bijkomen in The Sea-Cret Hua Hin en het Hua Hin Hillside Resort. Thailand bezoeken is opwindend en geschikt voor elk soort reiziger. Er zijn oneindig veel verschillende hotels in Thailand om aan ieders behoefte te voldoen.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *