Uw ultieme Thailand Hotelgids en Tips voor Reizen in Exotisch Thailand

All, Blog Thailand, Centraal Thailand, Hotels Thailand, Thailand, West Thailand

Thailand, het land van de glimlach, is een van ‘s werelds belangrijkste toeristische bestemmingen gelegen in het warme zonnige Zuidoost-Azië. In feite dient het als een thuis weg van huis voor miljoenen vakantiegangers per jaar. Laten we eens kijken waarom Thailand de bestemming bij uitstek is voor zo veel vakantiegangers. Thailand is een exotisch land dat voor elk wat wils biedt; van historische oude tempels tot witte zandstranden, of van traditionele bergstammen tot een opwindend nachtleven.

Bij een bezoek aan Thailand genieten veel toeristen niet alleen van de hoofdstad Bangkok, maar reizen ze ook graag naar andere provincies om te zien wat dit prachtige land te bieden heeft. Ik ben een overtuigd voorstander van vooruit plannen; van vervoer, tot hotels, tot restaurants. Dit voorkomt onnodige trauma’s, vooral als je de lokale taal niet spreekt. Ik ga een paar nuttige tips met u delen voor reizen in het Koninkrijk Thailand.

Als u van plan bent om het noordelijke deel van Thailand, Chaing Mai, of Phuket, in het zuiden (een favoriet van veel toeristen) te verkennen, wilt u misschien kijken naar de beschikbare vervoersmogelijkheden, die zijn: 1) Binnenlandse vluchten 2) Snelbussen of 3) Treinen. Mijn nummer 1 onder hen is natuurlijk vliegen met binnenlandse luchtvaartmaatschappijen in plaats van de nachtelijke busrit of trein te nemen. In Thailand zijn binnenlandse vluchten zeer betaalbaar. Een retourtje kost rond de $170, in het hoogseizoen, en minder in het laagseizoen, en brengt u naar elk van de belangrijkste bestemmingen vanuit het centrum van Bangkok. Er zijn veel binnenlandse luchtvaartmaatschappijen, maar mijn twee aanbevolen maatschappijen zijn Thai Air en AirAsia. De service is zijdezacht tegen een concurrerende prijs. Hoewel budgetmaatschappijen geen maaltijden serveren tijdens de vlucht, die ruwweg een uur duurt, doen binnenlandse luchtvaartmaatschappijen zoals Thai Air of Bangkok Air dat wel.

Nu is het tijd om te beslissen waar te overnachten! Gelukkig is er in Thailand voor elke smaak en elk budget een geschikte accommodatie. Het heeft 5 sterren wolkenkrabber hotels met uitzicht op plaatsen zoals de Chaophaya rivier in Bangkok of de witte zandstranden van Phuket. Een andere optie zijn de spa-achtige resorts in de noordelijke bergen van Chaing Mai. Voor de budgetbewuste reiziger zijn de backpackersplaatsen op Khao San Road een geweldige optie. Er is letterlijk voor elk wat wils en elke levensstijl.

De meeste hotels in Thailand hebben hun eigen officiële website compleet met foto’s van de kamers en de mogelijkheid om online te boeken. Ik raad u ook ten zeerste aan om een kijkje te nemen in de Thailand hotelgidsen, onafhankelijke hotelbeoordelingswebsites, met beoordelingen en commentaren van gebruikers, om u te helpen beslissen wat voor u geschikt is.

Samenvattend, als u de bovenstaande suggesties opvolgt en vooruit plant, zult u een onvergetelijke ervaring hebben in het prachtige Thailand.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *